Διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών στην οδό Κύπρου για την ασφάλεια των μαθητών

Σε διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών σε σημεία των οδών Κύπρου και Παπαφλέσσα θα προχωρήσει ο Δήμος για την ασφαλή διέλευση από αυτά, των μαθητών του Α΄ Δημοτικού Σχολείου, εκτός των Σχολικών Τροχονόμων που θα υπάρχουν για τον ίδιο σκοπό.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος συναντήθηκε με το  μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου κ. Βάσω Σπυροπούλου και την ενημέρωσε σχετικά.

Η πρώτη διαγράμμιση ολοκληρώθηκε στην οδό Παπαφλέσσα, ενώ πρόκειται να γίνουν μία στην οδό Κύπρου και Λακωνίας και μία επί τη Κύπρου πάλι στην οδό Στέφανου Σαράφη.

Αποφασίστηκε να προταθεί να τεθεί σε λειτουργία ξανά η είσοδος του Σχολείου επί της Στέφανου Σαράφη, ιδιαίτερα για τους μαθητές που φέρνουν γονείς με τα οχήματά τους, ενώ η είσοδος επί της οδού Δόξης να χρησιμοποιείται για τους πεζούς.

Σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου παραμονή του Αγιασμού των Σχολείων, ολοκληρώνονται οι όποιες εργασίες υπάρχουν σε εκκρεμότητα προκειμένου αύριο Τετάρτη τα Σχολεία όλων των βαθμίδων της πόλης μας να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές.